Lille Druedals Kattepension

Betingelser

Vores Betingelser:
Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza  før opholdet, og vaccinationen må ikke være mere end 1 år gammel.

Forplejning:
Der fodres med de mest brugte Hills` varianter i kattepensionen. Din kat har adgang til tørfoder og rent vand døgnet rundt. Da nogle katte har sarte maver og ikke tåler foderskift, tilrådes det, at du selv medbringer foder til din kat, hvis du ikke fodrer med de Hills` varianter, der fodres med i pensionen. Hvis din kat er vant til at få vådfoder dagligt, medbringes dette. Prisen for opholdet er den samme uanset, at du selv medbringer foder.

Pelspleje:
Vi er ikke forpligtet til at holde kattens pels under opholdet, men vil gerne børste i det omfang det kan lade sig gøre.

Medicin:
Hvis katten får medicin i form af piller, gives dette også gerne. Pillerne bedes gemmes i en pose/bøtte med tydeligt navn og doseringsvejledning. Vi modtager også gerne katte med sukkersyge o.lign.

Lopper:
Katten skal være loppefri og loppebehandlet med Program Vet el.lign ved modtagelse. Hvis vi konstaterer lopper på katten, giver vi loppekur på ejers regning. Er opholdet af længere varighed, gives loppekur til katten så snart virkningen af den gamle loppekur, er stoppet. Dette sker på ejers regning.

Orm:
Katten skal være ormefri ved modtagelse. Hvis vi konstaterer at katten har orm, gives ormekur på ejers regning. Det tilrådes at give din kat en ormekur senest 2 uger før opholdet, så din kat ikke risikerer at få diarré pga denne.

Sygdom:
Vi forbeholder os retten til – på ejers regning – at tage katten til dyrlægen ved tegn på sygdom under opholdet. Vi tager naturligvis først kontakt til angivne kontaktperson så vidt muligt.

Forsikring:
Det er ejers ansvar at have katten forsikret. Vi anbefaler, at katten har en katteforsikring, da der kan forekomme situationer/sygdomme, som kan udløse en stor dyrlægeregning.

Tæpper/kurve/legetøj:
Da katten føler sig mest tryg, når der er “hjemlige dufte”, er det en god ide at medbringe kattens eget tæppe eller kurv samt evt. lidt af dens vante legetøj. Se evt. i galleri, hvad andre har haft med. Pensionen har tæpper og kurve til rådighed, hvis katten ikke selv har noget med.

Betaling:
Forgår via´ mobilepay (mod gebyr) kontant eller bankoverførelse

Pga. ændret regler hos Mobilepay er vi desværre nødsaget til at sætte et gebyr på hvis man ønsker at betale med mobilepay.

Booking er bindende for begge parter:

Afbestilling skal ske skriftligt via mail. Afbestilles der senere end 14 dage før ophold betales for hele opholdet.

 Ind og udlevering skal ske på de aftalte tidspunkter i henhold til bookningen

 

VIGTIGT! ALLE ændringer af booking i sommerferien d. 1. juni – 31. August

SKAL være os i hænde pr mail SENEST 1. Maj

Ved senere afbestilling eller udeblivelse betales for HELE den bookede periode.